Visual story telling

Met mijn paper art vertel ik graag een verhaal, bij mijn recente vrije werk staat het karakter van de mens centraal. Bij opdrachten wil ik graag het persoonlijke verhaal van de geportretteerde vertellen. In de teksten verwerk ik bijvoorbeeld karakter eigenschappen, een favoriet liedje of een persoonlijke gedicht. Daarnaast gebruik ik ook de lievelingskleuren van de geportretteerde, zodat het echt een persoonlijk portret is in al zijn gelaagdheid. 

Afgelopen week heb ik 2 portretten afgeleverd van twee zusjes. Beide met hun eigen karakter eigenschappen die bij hun sterrenbeeld passen erin verwerkt en hele persoonlijke tekstjes uit de geboortekaartjes.

Altijd mooi om de verbazing bij de mensen te zien als ze de paper art in het echt zien. "Het lijkt echt, ook de ogen en de blik, ze zijn het echt."

 

Naast paper art help ik ook mensen om hun persoonlijke verhaal visueel te vertalen. Voor ondernemers in hun branding en voor particulieren in hun interieur.

Als je branding past bij wie jij bent en waar jij voor staat dan kan je nog meer stralen met je bedrijf en komen de juiste mensen op je pad. 

Of als je interieur een weerspiegeling is van je persoonlijkheid en past bij hoe jij je voelt dan is het nog fijner om in die ruimte te zijn.

Mijn passie voor kleur en sfeer gebruik ik om je dit te laten zien en voelen, ik neem je graag mee in de kunst van kleuren.

 

Enkele weken geleden mocht ik de foto’s voor de nieuwe website van Anique, Sensa stijlcoach maken.

Ze had alles tot in de puntjes voorbereid, kleding, props, locatie. Op die manier sluiten de beelden perfect aan bij wie ze is en bij wat ze uit wil stralen.

Dit is precies de manier hoe ik het liefste werk. Je branding vanuit eigenheid en passend bij je persoonlijkheid visueel vormgeven.

 

Tijdens dit samenwerking proces kwamen we erachter dat, ondanks onze verschillende stijlen, we best veel op elkaar lijken. 

We hebben lang geleden samen gewerkt als ontwerpster bij hetzelfde modebedrijf. Na een paar jaar zijn we bijna gelijktijdig begonnen als freelancer, nog steeds als ontwerpsters. Beide zijn we vervolgens een andere weg ingeslagen, Anique als stijlcoach en handwerkontwerpster en ik als paper art artist en visual story teller.

Beide hebben we behoefte aan diepgang in ons werk, wat we in de mode uiteindelijk miste. We streven ernaar om het mooiste in iemand naar boven halen, we houden van puurheid en echtheid, maar wel in een mooi jasje.

Daarom gaan we een samenwerking aan om ondernemers goed voor te bereiden op hun branding fotoshoot.

 

Het begint bij de basis. Wie ben jij als persoon?

Welke kleuren en kledingstijl staan je goed waardoor je nog stralender op de foto's staat!? 

Als je weet wat écht bij je past, kun je de vertaalslag maken naar je Persoonlijke Branding zoals je website, logo, social media uitingen en je voorbereiden op de Branding fotoshoot.

 

We gaan deze dag aan de slag met jouw persoonlijke uitstraling, kledingstijl & kleuren gelinkt aan jouw Business Concept.

 

In een kleine setting (max 4p) met professionele en persoonlijke begeleiding van Anique en mij.

Aan het einde van de dag heb jij een duidelijk uitgangspunt om eindelijk aan de slag te gaan met jouw website en branding!

 

Denk jij; dit is precies wat ik nodig heb!

Of ken je iemand die dit ook wel zou willen?

Stuur me dan een berichtje en ik vertel je graag meer over wat we op deze waardevolle dag samen gaan doen!

 

Liefs,

Nicolien


Nicolien Fiere 

Heinenoord

06-24231717

info@nicolienfiere.com

KVK-nummer: 24345378