Be your brand kit

(Beschikbaar vanaf eind maart) 

 

Om mij heen merk ik dat ondernemers niet altijd bewust stil staan bij hun branding, of niet weten waar ze moeten beginnen. Daarom heb ik een (werk)boek gemaakt om je op weg te helpen met je personal branding.

 

In dit (werk)boek leg ik uit waarom personal branding zo belangrijk is en vertel ik je meer over de kracht van kleur. Ook zit er een uitgebreide vragenlijst in en een stappenplan om je business verhaal visueel in kaart te brengen om zo een unieke branding neer te zetten. Daarnaast neem ik je mee hoe je jouw branding fotoshoot het beste kan voorbereiden. Dit alles wordt afgewisseld met kleurrijke beelden.

#personalbranding

 

Als je het hele boek hebt gelezen en uitgewerkt, heb jij de ontbrekende sleutel om de vertaalslag van jouw business concept naar jouw branding te maken. Personal branding die sterk, uniek & consequent is, zodat je ideale klant niet meer op je heen kan. Een visueel totaalconcept dat je kunt gebruiken in al je communicatie. #visualstorytelling 

 

1:1 advies

Om je vragen te beantwoorden zit er 2 uur Skypen bij.

De uren zijn vrij in te delen, het kan 1 lange sessie zijn, maar je kan het bijvoorbeeld ook opsplitsen in 3 Skype gesprekken.

* in te zetten binnen 3 maanden nadat je het boek ontvangen hebt


Kleur is emotie, zet dit bewust in, zodat je jouw ideale klant kan raken

BE YOUR BRAND KIT

Een fysiek (werk)boek dat via de post wordt verstuurd met een leuke extra.

2 uur 1:1 advies via Skype

 

Prijs exclusief BTW €149,-

€ 180,29

   

Heb je liever meer hulp bij het visueel vertalen van jouw verhaal?

Kijk dan bij BE YOUR BRAND EXPERIENCE

  


Nicolien Fiere 

Heinenoord

06-24231717

info@nicolienfiere.com

KVK-nummer: 24345378