Interieur ontwerp

Hoe fijn is het, als je omgeving goed aanvoelt en helemaal bij je past? Ontbreekt het geheel in jouw interieur en mist het nét de personal touch? Als interieurstylist help ik je bij de inrichting van je huis, werkplek of winkel. Styling wordt afgestemd op wie jij bent. Van interieurontwerp tot inrichten.

 

Kenmerken: oog voor detail - een mix van materialen en stijlen - tikje nostalgie - altijd op zoek naar balans en rust.

 

Ik werk samen met een meubelmaker, zodat meubels op maat kunnen worden gemaakt.

Het liefst combineer ik oude en nieuwe materialen, dus heb je nog een oud kastje (van bv je oma) ik ontwerp er graag een nieuw meubel van.

 

Neem contact op dan bekijken we samen waarmee ik jou kan helpen.

Interieur als verlengstuk van jouw persoonlijkheid


 mogelijkheden interieur:

- persoonlijk gesprek, met eerste adviezen

- kleur en sfeer moodboard, met een concrete kleurenkaart

- meubel en accessoire plan

- interieur plan (indeling/plattegrond)

- gedetailleerde inkoop lijst

- inkoop meubels en accessoires

- ontwerpen en personaliseren van meubels

- afstyling van de ruimte

 

* Stel zelf het pakket samen waar jij behoefte aan hebt.

Recensies

Simone Levie:

"Wat ben ik blij dat ik Nicolien Fiere heb ontmoet. Ik denk dat niemand anders met zoveel passie, energie en toewijding mijn Dream zo mooi en perfect had kunnen stylen.

Ik heb haar alleen mijn wensen gegeven mijn huisstijl laten zien en vervolgens is Nicolien aan de slag gegaan met haar hele familie. De spullen die ze gebruikt komen 

overal vandaan. Alles is in mijn huisstijl geschilderd. En aan de kleinste details zijn gedacht. Van kleine beeldjes tot lampjes tot onderzettertjes op de tafels.

Nicolien begeleidde ook nog het hele traject. Ze stuurde de schilder en de lootgieter aan en lette streng op de kwaliteit.

Niks was te veel. Ze stond altijd voor me klaar. En nog steeds als ik haar nodig heb. Ik wil Nicolien nog voor veel meer projecten in de toekomst gaan inzetten. 

Ze is echt een unieke diamant. Met ontzettend veel kwaliteiten. Van design tot creativiteit van kunstenaar tot ontwerpster. En het meest mooie ze tuned helemaal in op 

jouw energie wat bij jouw past en dat maakt dat als mensen mijn Dream binnenlopen meteen roepen WoW wat een fijne energie hangt hier. En dat komt mede door 

Nicolien en haar familie. Hun hele hart en ziel zit in De Dream."

-----------------------------------------------------

"Ik kan niet zo goed beslissingen nemen als het gaat om huisinrichting. Om nou te voorkomen dat het in mijn nieuwe huis hetzelfde gaat als in het vorige, heb ik Nicolien ingeschakeld om met me mee te kijken. Tijdens haar bezoek had ze van alles bij zich om mij een idee te geven van wat het zou kunnen worden. Ik kon prima aangeven wat wel en niet bij me past en geregeld wist zij het eerder dan ik. Naderhand ze me een mooi, kleurrijk document gestuurd waarin ze voor verschillende onderdelen in huis aangeeft welke inrichting zij in gedachten. Dat betekent dat ik aan de slag kon met kleur en met investeren. Ook dat vind ik best spannend, maar het plan geeft zekerheid dat het echt wel goed komt. Het fijne is dat het ook niet allemaal op een dag klaar hoeft zijn. Maar elk onderdeel wat ik toevoeg, maakt dat het huis gelijk meer echt thuis wordt en dat vind ik heel fijn. We hebben nu 1 verdieping gedaan. Als de volgende verdieping aan de beurt is, zal ik haar zeker weer vragen om een plan te maken!"

----------------------------------------------------- 

 


Telephone: (+31)(0)6-24231717

e-mail: info@nicolienfiere.com

KVK-number: 24345378