Zijn wie je bent in al zijn gelaagdheid

Soms zie of voel je zelf nog niet wat jou zo authentiek maakt en mag dat meer tot bloei komen.

Mijn paper arts zijn er om je daaraan te herinneren en je te inspireren om die krachtige vrouw te zijn. Om hier regelmatig bij stil te staan heb ik 2 nieuwe paper art producten ontwikkeld; een planner en inspiratiekaarten.

PRE-ORDER VOOR 15 MEI EN ONTVANG EEN LEUKE KORTING OOK MAAK JE KANS OP EEN A5 PAPER ART KAARTENSET EN EEN 1:1 COACHSESSIE OVER PLANNEN MET MARJOLEIN MATTERS!
*Wordt verloot onder alle pre-order bestellingen

Paper art planner

Heb jij ook een bureau vol liggen met losse to do briefjes, mis je ruimte in je agenda voor notities en ben je het overzicht een beetje kwijt?
  
Heel herkenbaar en ik was er klaar mee. Ik hou erg van structuur en overzicht en dat was ik een beetje kwijt. Daarom heb ik een planner ontworpen (datum loze agenda) waar er genoeg ruimte is om je afspraken te noteren op de juiste tijden, je dagtaken in te plannen, je week to do lijstje bij te houden en er genoeg ruimte is om je dromen, wensen en doelen op te schrijven. Iedere maand een andere paper art en een inspirerende quote.
Het is een combinatie van agenda, planner, notitieboekje en dagboek geworden.
   
Je kan kiezen uit twee verschillende paper art covers. 

 

carddeck
Om de planner optimaal te gebruiken heb ik een leuke samenwerking met Marjolein, koop je een planner dan kan je voor een speciale actieprijs een masterclass plannen bij haar volgen.

 

Droom, creëer, plan en reflecteer. 

Persoonlijkheid is voor de mens wat geur is voor een bloem 

carddeck

Inspiratiekaarten

Achter elke paper art zit een verhaal.  Een verhaal wat langzaam steeds duidelijker wordt naarmate je er naar kijkt of de teksten leest.
Ontdek wat de verhalen zijn en laat je inspireren.
24 kleurrijke A6 inspiratiekaarten met een quote om je dagelijks een positief gevoel te geven.
Pak zo vaak je wil een kaartje en geef hem een mooi plekje in je interieur met behulp van de houten kaartenstandaard die erbij zit. Op deze manier wordt je iedere dag geïnspireerd.

inspiratiekaarten

** Copyright melding **

Alle afbeeldingen van Nicolien Fiere worden beschermd door de auteurswet.

Reproductie, afdrukken en distributie van afbeeldingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verboden.