styling & design

Ben je op zoek naar eigenheid in kleur en sfeer die je echte ik te laten zien?

 

Tijdens een 'visuele reis' kijken we naar; 

Wie ben je en hoe je kan je dat uitstralen?

Wat zit er verscholen achter de eerste laag?

Wat maakt jou uniek?

De diepere laag in jezelf, je authentieke ik.

 

Met behulp van een moodboard en/of zelfportret help ik je om jouw verhaal visueel te vertalen en je echte ik te ontdekken

The real you!

Dit is zowel toe te passen voor ondernemers in hun persoonlijke branding als voor particulieren in hun interieur en kleding.

Visual storytelling business

Jezelf visueel onderscheiden is heel belangrijk in deze tijd. Door dicht bij jezelf te blijven met jouw beeldverhaal, versterk je jouw unieke Business Concept.

 

Ben je als zelfbewuste ondernemer op zoek hoe jij je verhaal visueel vorm kan geven op een manier die dicht bij jezelf blijft?

- Welke kleuren passen bij je?

- Hoe krijgen jij en je bedrijf één uitstraling?

 

 

Ik maak graag samen een visuele reis met je, om vanuit echtheid en puurheid jouw brandstory visueel vorm te geven. Gericht op een perfect voorbereide brand fotoshoot.

 

Branding is zoveel meer dan alleen een logo en een paar kleuren voor je website kiezen. 

Je klanten willen jouw verhaal zien en horen, wat maakt jou authentiek? 

Als in al je visuele communicatie jouw unieke brandstory zichtbaar is, zullen klanten je daaraan herkennen.

Het gaat echt om al je uitingen. Past het beeld bij de tekst, laat je een consequent beeld zien zowel online als offline.

 

Ik help je graag om ervoor te zorgen dat alle puzzelstukjes samenvallen. Aan een paar zinnen heb ik genoeg om de vertaalslag naar een visueel beeld te maken.

Ik breng je eigenheid in sfeer en kleur!

visual storytelling personal

Zou je graag je persoonlijkheid in je interieur terug zien, zodat de ruimte echt past bij wie je bent?

Dat je thuis komt na een lange dag en echt even kan genieten en bijkomen in een fijne ruimte waar jij je thuis voelt.

 

Ik laat je graag zien dat je met kleine aanpassingen al meer persoonlijkheid en sfeer in je interieur aan kan brengen.

   

Mogelijkheden om met mij te werken:

  

Workshop

 

Tijdens de workshop help ik je eigenheid in kleur en sfeer te ontdekken. Door het maken van een persoonlijk moodboard ontdek je de kracht van het combineren en wordt visueel duidelijk wat jouw kleuren zijn.

 

Voor extra verdieping is er een tweede workshop om een zelfportret te maken. Je moodboard vormt de basis voor sfeer en kleur, met het zelfportret komt de gelaagdheid van jouw persoonlijkheid naar voren. Dit is een heel mooi uitgangspunt om door te pakken naar je branding of interieur en kleding stijl. 

 

Dit kan op een door jouw gekozen locatie (informeer naar de voorwaarden) of bij mij in Heinenoord (vlakbij Rotterdam).

 

Dag 1 workshop moodboard maken, inclusief foto voor je zelfportret, is van 10.00 uur tot circa 16.30 uur met lunch.

 

Dag 2 workshop zelfportret maken is van 10.00 uur tot circa 14.30 uur met lunch

 

Kosten €197,- (ex. BTW) pp.

Alle materialen inbegrepen.

Maximaal 4 deelnemers

 

* Ook mogelijk om alleen de workshop persoonlijk moodboard maken te volgen.

Kosten zijn dan €117,- pp

 

 

Verdieping

  

Je krijgt eerst een vragenlijst toegestuurd die we daarna uitgebreid via een Skype gesprek van circa 1 uur bespreken. Op deze manier heb ik een duidelijk beeld van wie jij bent en wat je uit wil stralen.

 Op basis van jouw verhaal maak ik een persoonlijk moodboard, waar jouw kleuren en eigen sfeer visueel worden vormgegeven. 

 

Business

Je ontvangt kleurcodes, zodat je zelf aan de slag kan voor je website en social media templates.

We sluiten het af met een Skype gesprek van 1,5 uur voor extra tips hoe je deze kleuren en sfeer in kan zetten voor een duidelijk en consequent beeld.

 

Personal

Je ontvangt verf kleurnummers en eventueel behang voorstellen.

Vervolgens hebben we een Skype gesprek van 1,5 uur waarbij jij al je interieur en styling vragen kan stellen.  

 

Kosten €597 (ex BTW)

 

* Ook mogelijk om het eindgesprek bij jou thuis te doen, in dit geval reken ik €0,19 ct p/km 

** Woon je verder dan 1 uur vanaf Heinenoord, dan reken ik ook €30,- reistijd per uur

 

Totaal pakket

 

We gaan uitgebreid 1 op 1 aan de slag om je concept visueel te vertalen.

Je concept wordt omgezet in een consequent beeld.

 

Dit pakket kan naar wens samengesteld worden.

Kleur- en sfeer moodboard, logo en beeldmerk ontwerp, website visuals, social media templates,

fotoshoot styling, fotoshoot, werk ruimte inrichten/stylen passend bij je branding, persoonlijk paper art portret in kleuren van je branding.

Kosten afhankelijk van je wensen.

 

 

Heb je vragen of wil een een vrijblijvend kennismaking gesprek, neem dan contact op

 


Enkele voorbeelden van mijn branding werk. De pakketen zijn door de klant zelf samen gesteld

Werkruimte in sfeer van je branding

Hoe gaaf is het als de ruimte waar je je klanten ontvangt of waar jij je video's voor je bedrijf opneemt, dezelfde kleur, sfeer en energie uitstraalt als je branding. 

Op die manier zien en voelen je klanten waar jij voor staat.

 

Recensie Simone Levie:

"Wat ben ik blij dat ik Nicolien Fiere heb ontmoet. Ik denk dat niemand anders met zoveel passie, energie en toewijding mijn Dream zo mooi en perfect had kunnen stylen.

Ik heb haar alleen mijn wensen gegeven mijn huisstijl laten zien en vervolgens is Nicolien aan de slag gegaan met haar hele familie. De spullen die ze gebruikt komen 

overal vandaan. Alles is in mijn huisstijl geschilderd. En aan de kleinste details zijn gedacht. Van kleine beeldjes tot lampjes tot onderzettertjes op de tafels.

Nicolien begeleidde ook nog het hele traject. Ze stuurde de schilder en de lootgieter aan en lette streng op de kwaliteit.

Niks was te veel. Ze stond altijd voor me klaar. En nog steeds als ik haar nodig heb. Ik wil Nicolien nog voor veel meer projecten in de toekomst gaan inzetten. 

Ze is echt een unieke diamant. Met ontzettend veel kwaliteiten. Van design tot creativiteit van kunstenaar tot ontwerpster. En het meest mooie ze tuned helemaal in op 

jouw energie wat bij jouw past en dat maakt dat als mensen mijn Dream binnenlopen meteen roepen WoW wat een fijne energie hangt hier. En dat komt mede door 

Nicolien en haar familie. Hun hele hart en ziel zit in De Dream."

 

Recensies branding workshop

 

Els Kroner   

"Wat mij is opgevallen in deze workshop, niet alleen de kennis van Nicolien, en haar oog voor details op kleur, op lettertypes, op het wel of niet combineren, maar vooral in zo’n workshop met zoveel verschillende personen en wensen, haar toepassing daarvan. 

Haar rust bij alle creatieve ideeën. De tijd die ze voor een ieder heeft. De persoonlijke aandacht. Het met je meedenken. Het kunnen luisteren naar wat jij wilt. 

Dat is bij de één die even geen idee heeft of vastloopt, toch de inspiratie “knop” aan te kunnen zetten; en bij de ander die overloopt van de ideeën, helpen daar een structuur en concreter geheel van te maken. Het plezier wat ze daarin heeft, dat voel je en maakt dat je zo heerlijk jezelf kan zijn met je eigen ideeen, wensen en vragen.

Dat iedereen aan het eind van de dag blij naar huis ging met een eigen branding moodbord maakte dat meer dan duidelijk. Een echte aanrader dus!"

 

 

Monique Mik-Kampman   

"Ik heb in een groep een Branding Dag gevolgd die mede door Nicolien werd gehost. Tijdens de dag had Nicolien voldoende aandacht voor ieder individu en ook voor de groep. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik af en toe even uit mijn business mag stappen en er anders naar mag kijken.

Op deze dag o.a. naar kleuren & lettertypes. Nicolien is serieus, kijkt met je mee en heeft (hoe kan het ook anders) juist door met een andere bril te kijken tips waar ik echt iets mee kan." 

 

 

Sandra Hendriks

"Op 14 maart jl. heb ik een brandingsessie van Nicolien bijgewoond. Ik had hier eigenlijk geen verwachtingen bij; ik had immers al een logo en mijn kleuren vond ik ook mooi. Maar wow, wat was dit leuk. Het werken aan een moodboard met tips en trucs van Nicolien. Het is zo mooi geworden! En het heeft er ook voor gezorgd dat ik nu wat meer kleur en wat aanpassingen aan ga brengen op mijn website. Ik vond het een geweldige dag en heb hier mooie inzichten opgedaan."

 

Recensies 1 op 1 adviesgesprek

   

Jacqueline Tak-Kriek

"Ik volg Nicolien al een tijdje en toen ik haar aankondiging las om met haar een branding-sessie te doen, kwam ik gelijk in actie want eigenlijk wil ik nu ook wel eenheid in mijn bedrijf en professionaliteit uitstralen. Alleen een beetje stress had ik wel omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen en hoe ik het moest aanpakken. Ik kreeg een prachtig document toegestuurd wat ik makkelijk kon invullen. Op Pinterest mocht ik een bord maken met plaatjes die me aanspreken. 

Eenmaal bij Nicolien in haar prachtig atelier - wat een sfeervol geheel en alles klopte uiteraard qua kleur en stijl.  Hebben we samen nog meer gefilterd wat kleuren betreft. Uiteindelijk ontstaat er vanzelf een duidelijke kleurkeus. Heel grappig hoe het werkt. En dan blijkt dat Nicolien het weekend ervoor al op gevoel wat plaatjes voor mij had uitgezocht in tijdschriften. Magisch wat er dan gebeurt!  Nu klopt het plaatje gewoon echt en dat is heel wat anders dan ‘gewoon’ maar een leuke kleur kiezen en een plaatje van Pinterest pakken. Ik ben niet alleen naar huis gegaan met een geweldig kleurenbord, maar ook met concrete tips en adviezen. En dat geeft toch een professioneel gevoel en straalt rust uit. Nicolien is echt een kei in haar vak, zo gaaf! Al met al een hele geslaagde dag en weer mega dankbaar!  " 

 


Telephone: (+31)(0)6-24231717

e-mail: info@nicolienfiere.com

KVK-number: 24345378