Branding

Branding is zoveel meer dan alleen een logo en een paar kleuren voor je website. Het gaat echt om al je uitingen.

Past het beeld bij de tekst, laat je een consequent beeld zien zowel online als offline,  zodat je klanten aan al je visuele communicatie kunnen herkennen dat jij het bent?!

 

Ben jij toe aan de volgende stap? Je product of dienst staat helemaal, maar je mist nog de eenheid in je totale uitstraling?!

Welke kleuren kan je het beste gebruiken om je boodschap te versterken? Welk lettertype past het beste bij de sfeer die je uit wil stralen?

Met wat voor kleding kom je zakelijk voor de dag? Hoe zorg je ervoor dat de plek waar jij je klanten ontvangt (online of offline) ook past bij je branding.

 

Ik help je graag om ervoor te zorgen dat alle puzzelstukjes samenvallen. Aan een paar zinnen heb ik genoeg om de vertaalslag naar een visueel beeld te maken. 

"Er zijn kleuren die elkaar doen schitteren, die een paar zijn, elkaar complementeren, zoals man en vrouw"

-- Vincent van Gogh --

Wist je dat

Producten met 2 of meerdere kleuren eerder verkocht worden dan producten met 1 kleur.

Uit een consumenten onderzoek over koopgedrag blijkt dat 85% van de mensen kleur als de meest bepalende factor noemt om iets te kopen.

Dit laat nog maar eens zien hoe belangrijk de juiste kleuren zijn.

 

Als jouw branding en de kleuren passen bij wie jij bent en past bij het verhaal dat je wil vertellen met je bedrijf, dan trek je de juiste klanten aan. Je kan maar 1x een eerste indruk maken ;) 

   

Mogelijkheden om met mij te werken:

  

Branding dag

 

Je gaat zelf aan de slag met een klein groepje.

 Na deze workshop weet je welke sfeer je uit wil stralen en je heb je een gerichte kleurenkaart voor je branding.

 

Dit kan op een door jouw gekozen locatie (reiskosten 0,19 cent per kilometer) of bij mij in Heinenoord, vlakbij Rotterdam.

De workshop is van 10.00 uur tot circa 16.00 uur met een lunch.

Kosten €97,- (ex BTW) pp.

Alle materialen inbegrepen.

Maximaal 6 deelnemers

 

Eerstvolgende branding dag: dinsdag 21 mei

 

1 op 1 adviesgesprek

 

Ben je toe aan een re-branding of start je net je bedrijf en wil je je branding op gaan zetten? 

Blijf je hangen en kom je er zelf niet uit?

Ik merk dat een hoop ondernemers vastlopen op de kleuren. 

Tijdens een 1 op 1 adviesgesprek wordt een hoop duidelijk, aan een paar woorden heb ik genoeg en zie ik het hele plaatje voor me.

 

Je krijgt eerst een vragenlijst toegestuurd en daarna gaan we samen 2,5 uur 1 op 1 aan de slag om de kleuren en sfeer duidelijk te krijgen die passen bij jou en jouw missie.

Kosten €177,- (ex BTW) 

 

 

Totaal pakket

 

We gaan uitgebreid 1 op 1 aan de slag om je concept visueel te vertalen.

Je concept wordt omgezet in een consequent beeld.

 

Dit pakket kan naar wens samengesteld worden.

Kleur- en sfeer moodboard, logo en beeldmerk ontwerp, website visuals, social media templates,

fotoshoot styling, werk ruimte inrichten/stylen passend bij je branding.

Kosten afhankelijk van je wensen.

 


Enkele voorbeelden van mijn werk. De pakketen zijn door de klant zelf samen gesteld

Werkruimte in sfeer van je branding

Hoe gaaf is het als de ruimte waar je je klanten ontvangt of waar jij je video's voor je bedrijf opneemt, dezelfde kleur, sfeer en energie uitstraalt als je branding. 

Op die manier zien en voelen je klanten waar jij voor staat.

 

Recensie Simone Levie:

"Wat ben ik blij dat ik Nicolien Fiere heb ontmoet. Ik denk dat niemand anders met zoveel passie, energie en toewijding mijn Dream zo mooi en perfect had kunnen stylen.

Ik heb haar alleen mijn wensen gegeven mijn huisstijl laten zien en vervolgens is Nicolien aan de slag gegaan met haar hele familie. De spullen die ze gebruikt komen 

overal vandaan. Alles is in mijn huisstijl geschilderd. En aan de kleinste details zijn gedacht. Van kleine beeldjes tot lampjes tot onderzettertjes op de tafels.

Nicolien begeleidde ook nog het hele traject. Ze stuurde de schilder en de lootgieter aan en lette streng op de kwaliteit.

Niks was te veel. Ze stond altijd voor me klaar. En nog steeds als ik haar nodig heb. Ik wil Nicolien nog voor veel meer projecten in de toekomst gaan inzetten. 

Ze is echt een unieke diamant. Met ontzettend veel kwaliteiten. Van design tot creativiteit van kunstenaar tot ontwerpster. En het meest mooie ze tuned helemaal in op 

jouw energie wat bij jouw past en dat maakt dat als mensen mijn Dream binnenlopen meteen roepen WoW wat een fijne energie hangt hier. En dat komt mede door 

Nicolien en haar familie. Hun hele hart en ziel zit in De Dream."

 

Recensies branding dag (workshop)

 

Els Kroner   

"Wat mij is opgevallen in deze workshop, niet alleen de kennis van Nicolien, en haar oog voor details op kleur, op lettertypes, op het wel of niet combineren, maar vooral in zo’n workshop met zoveel verschillende personen en wensen, haar toepassing daarvan. 

Haar rust bij alle creatieve ideeën. De tijd die ze voor een ieder heeft. De persoonlijke aandacht. Het met je meedenken. Het kunnen luisteren naar wat jij wilt. 

Dat is bij de één die even geen idee heeft of vastloopt, toch de inspiratie “knop” aan te kunnen zetten; en bij de ander die overloopt van de ideeën, helpen daar een structuur en concreter geheel van te maken. Het plezier wat ze daarin heeft, dat voel je en maakt dat je zo heerlijk jezelf kan zijn met je eigen ideeen, wensen en vragen.

Dat iedereen aan het eind van de dag blij naar huis ging met een eigen branding moodbord maakte dat meer dan duidelijk. Een echte aanrader dus!"

 

 

Monique Mik-Kampman   

"Ik heb in een groep een Branding Dag gevolgd die mede door Nicolien werd gehost. Tijdens de dag had Nicolien voldoende aandacht voor ieder individu en ook voor de groep. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik af en toe even uit mijn business mag stappen en er anders naar mag kijken.

Op deze dag o.a. naar kleuren & lettertypes. Nicolien is serieus, kijkt met je mee en heeft (hoe kan het ook anders) juist door met een andere bril te kijken tips waar ik echt iets mee kan." 

 

 

Sandra Hendriks

"Op 14 maart jl. heb ik een brandingsessie van Nicolien bijgewoond. Ik had hier eigenlijk geen verwachtingen bij; ik had immers al een logo en mijn kleuren vond ik ook mooi. Maar wow, wat was dit leuk. Het werken aan een moodboard met tips en trucs van Nicolien. Het is zo mooi geworden! En het heeft er ook voor gezorgd dat ik nu wat meer kleur en wat aanpassingen aan ga brengen op mijn website. Ik vond het een geweldige dag en heb hier mooie inzichten opgedaan."

 

Recensies 1 op 1 adviesgesprek

   

Jacqueline Tak-Kriek

"Ik volg Nicolien al een tijdje en toen ik haar aankondiging las om met haar een branding-sessie te doen, kwam ik gelijk in actie want eigenlijk wil ik nu ook wel eenheid in mijn bedrijf en professionaliteit uitstralen. Alleen een beetje stress had ik wel omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen en hoe ik het moest aanpakken. Ik kreeg een prachtig document toegestuurd wat ik makkelijk kon invullen. Op Pinterest mocht ik een bord maken met plaatjes die me aanspreken. 

Eenmaal bij Nicolien in haar prachtig atelier - wat een sfeervol geheel en alles klopte uiteraard qua kleur en stijl.  Hebben we samen nog meer gefilterd wat kleuren betreft. Uiteindelijk ontstaat er vanzelf een duidelijke kleurkeus. Heel grappig hoe het werkt. En dan blijkt dat Nicolien het weekend ervoor al op gevoel wat plaatjes voor mij had uitgezocht in tijdschriften. Magisch wat er dan gebeurt!  Nu klopt het plaatje gewoon echt en dat is heel wat anders dan ‘gewoon’ maar een leuke kleur kiezen en een plaatje van Pinterest pakken. Ik ben niet alleen naar huis gegaan met een geweldig kleurenbord, maar ook met concrete tips en adviezen. En dat geeft toch een professioneel gevoel en straalt rust uit. Nicolien is echt een kei in haar vak, zo gaaf! Al met al een hele geslaagde dag en weer mega dankbaar!  " 

 


Telephone: (+31)(0)6-24231717

e-mail: info@nicolienfiere.com

KVK-number: 24345378