Brand styling & design

Jezelf visueel onderscheiden is heel belangrijk in deze tijd. Door dicht bij jezelf te blijven met jouw beeldverhaal, versterk je jouw unieke Business Concept.

 

Ben je als zelfbewuste ondernemer op zoek hoe jij je verhaal visueel vorm kan geven op een manier die dicht bij jezelf blijft?

- Welke kleuren passen bij je?

- Hoe krijgen jij en je bedrijf één uitstraling?

 

Ik maak graag samen een visuele reis met je, om vanuit echtheid en puurheid jouw brandstory visueel vorm te geven. Gericht op een perfect voorbereide brand fotoshoot.

 

Branding is zoveel meer dan alleen een logo en een paar kleuren voor je website kiezen. 

Je klanten willen jouw verhaal zien en horen, wat maakt jou authentiek? 

Als in al je visuele communicatie jouw unieke brandstory zichtbaar is, zullen klanten je daaraan herkennen.

Het gaat echt om al je uitingen. Past het beeld bij de tekst, laat je een consequent beeld zien zowel online als offline.

 

Is je business concept duidelijk en ben je eraan toe om echt een merk van je product of dienst te maken?  

Ik help je graag bij het ontdekken en vormgeven van jouw persoonlijke merkidentiteit, zodat alle puzzelstukjes samenvallen en je jouw ideale klant aantrekt. 

Vertaal jouw visie, werkwijze en persoonlijkheid naar een merkbeleving en laat iedereen ervaren en zien waar jij voor staat!

Tijdens de 'visuele reis' die we samen maken, kijken we naar; 

 • Wie ben je en hoe je kan je dat uitstralen,
 • De diepere laag in jezelf, je authentieke ik,
 • Je business missie,
 • Je klanten,
 • Kleuren die je boodschap op onderbewust niveau kunnen versterken.

 

   

Aanbod:

  

Workshop 

 

Tijdens de workshop help ik je eigenheid in kleur en sfeer te ontdekken. Door het maken van een persoonlijk moodboard ontdek je de kracht van het combineren en wordt visueel duidelijk wat jouw branding kleuren zijn en weet je welke sfeer je uit wil stralen.

Je gaat zelf aan de slag met een klein groepje collega ondernemers.

  

Praktische info

 • Locatie: Heinenoord, ook mogelijk om me in te huren voor een groep op locatie (reiskosten €0,19 ct p/km )
 • Tijd: 10.00 uur tot circa 16.30 uur
 • Inclusief lunch 
 • Inclusief alle materialen
 • Maximaal 6 deelnemers
 • Workshop datums;  18 februari, 10 maart
 • kosten ex BTW per deelnemer:

1:1

  

6 uur 1:1 advies over je branding.

Samen kijken we hoe je jouw business verhaal visueel vorm kan geven op een manier die bij jou past.

 

Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een persoonlijk brand moodboard voor je, inclusief een kleurenkaart.

 

 

in het kort

 • Uren zijn flexibel in te zetten
 • Gebruiken binnen 3 maanden
 • Via Skype of op locatie
 • Brand moodboard
 • Kleurenkaart inclusief kleurcodes

* exclusief eventuele reiskosten €0,19 ct p/km 

** Woon je verder dan 1 uur vanaf Heinenoord, dan reken ik ook €30,- reistijd per uur
 

Totaal pakket

 

We gaan uitgebreid 1:1 aan de slag om je business concept visueel te vertalen.

Ik help je om met de juiste sfeer en kleur je merkidentiteit op een authentieke en onderscheidende manier in de markt te zetten.

 

 

Dit pakket kan naar wens samengesteld worden.

Mogelijkheden

 • Kleur- en sfeer moodboard
 • logo en beeldmerk ontwerp
 • website visuals, social media templates
 • fotoshoot styling
 • fotoshoot
 • werk ruimte inrichten/stylen passend bij je branding
 • persoonlijk paper art portret in kleuren van je branding.


Recensies

1:1 branding traject

IRENE JANSSEN

"Wat gaaf om met zo’n top-pro als Nicolien te mogen werken! 

Nicolien is echt een alles-kunner! Het leek wel alsof ze in mijn hoofd kroop om er mijn ideeën en beelden uit te halen … om ze vervolgens nog spetterender op papier te zetten! 

Al vanaf de eerste opzet wist ik gewoon dat het al goed was … dus het kon alleen nog maar beter worden. Ook de stylist voor de fotoshoot was echt onder de indruk van het mooie beeld dat Nicolien had neergezet. Dat maakte haar werk en dat van de fotograaf ook weer makkelijker.

Nicolien gaat echt tot het gaatje en ze is pas tevreden als jij dat bent.

Het resultaat was een fotoshoot waarin de stijl voor mijn nieuwe branding helemaal tot uiting kwam. Ik weet zeker dat mijn klanten en potentiele klanten nu een perfect beeld krijgen van wie ik ben en wat ze van mij kunnen verwachten. 

Niet aarzelen dus als je twijfelt om met Nicolien te werken, want ze heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!"


Interieur in branding stijl

SIMONE LEVIE

"Wat ben ik blij dat ik Nicolien Fiere heb ontmoet. Ik denk dat niemand anders met zoveel passie, energie en toewijding mijn Dream zo mooi en perfect had kunnen stylen. Ik heb haar alleen mijn wensen gegeven mijn huisstijl laten zien en vervolgens is Nicolien aan de slag gegaan met haar hele familie. De spullen die ze gebruikt komen overal vandaan. Alles is in mijn huisstijl geschilderd. En aan de kleinste details zijn gedacht. Van kleine beeldjes tot lampjes tot onderzettertjes op de tafels. Nicolien begeleidde ook nog het hele traject. Ze stuurde de schilder en de lootgieter aan en lette streng op de kwaliteit. Niks was te veel. Ze stond altijd voor me klaar. En nog steeds als ik haar nodig heb. Ik wil Nicolien nog voor veel meer projecten in de toekomst gaan inzetten. 

Ze is echt een unieke diamant. Met ontzettend veel kwaliteiten. Van design tot creativiteit van kunstenaar tot ontwerpster. En het meest mooie ze tuned helemaal in op jouw energie wat bij jouw past en dat maakt dat als mensen mijn Dream binnenlopen meteen roepen WoW wat een fijne energie hangt hier. En dat komt mede door Nicolien en haar familie. Hun hele hart en ziel zit in De Dream."


1:1 adviesgesprek

JACQUELINE TAK-KRIEK

"Ik volg Nicolien al een tijdje en toen ik haar aankondiging las om met haar een branding-sessie te doen, kwam ik gelijk in actie want eigenlijk wil ik nu ook wel eenheid in mijn bedrijf en professionaliteit uitstralen. Alleen een beetje stress had ik wel omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen en hoe ik het moest aanpakken. Ik kreeg een prachtig document toegestuurd wat ik makkelijk kon invullen. Op Pinterest mocht ik een bord maken met plaatjes die me aanspreken. 

Eenmaal bij Nicolien in haar prachtig atelier - wat een sfeervol geheel en alles klopte uiteraard qua kleur en stijl.  Hebben we samen nog meer gefilterd wat kleuren betreft. Uiteindelijk ontstaat er vanzelf een duidelijke kleurkeus. Heel grappig hoe het werkt. En dan blijkt dat Nicolien het weekend ervoor al op gevoel wat plaatjes voor mij had uitgezocht in tijdschriften. Magisch wat er dan gebeurt!  Nu klopt het plaatje gewoon echt en dat is heel wat anders dan ‘gewoon’ maar een leuke kleur kiezen en een plaatje van Pinterest pakken. Ik ben niet alleen naar huis gegaan met een geweldig kleurenbord, maar ook met concrete tips en adviezen. En dat geeft toch een professioneel gevoel en straalt rust uit. Nicolien is echt een kei in haar vak, zo gaaf! Al met al een hele geslaagde dag en weer mega dankbaar!" 


1:1 adviesgesprek

ELISE VISSER

“Wauw wat een heerlijke ervaring heb ik gehad met Nicolien Fiere. 

Ik wilde mijn branding aanpassen en ben er zelf mee aan de slag gegaan. Ik heb wel besef van kleur gebruik en beeld, maar het is niet mijn expertise. Ik liep dan ook vast op de details. Ik was duidelijk los geslagen en maakte het te bond.

Nicolien is met me gaan meekijken. Ze had snel door wat ik wilde, welke kant ik op wilde en alles. Ze snapte me gewoon helemaal. Ze is gaan meekijken op mijn social media tijdlijnen en ik had haar een document toegestuurd.

Met een aantal fijne concrete tips heeft ze me weer op het juiste spoor gekregen. Wat wel/ niet en waarom en hoe wel. Zowel op het gebied van kleurgebruik als met het inzetten van iconen en afbeeldingen.

Ik ben heel blij dat ik ook gewoon even met Nicolien kon sparren i.p.v meteen een heel traject met haar aangaan. Fijn hoe ze haar diensten aan heeft gepast naar mijn wensen.”


ANIQUE VAN KOOIJ

"Nicolien maakte de prachtige foto's voor mijn website.

Ik had een bepaalde sfeer voor ogen hoe deze eruit moest zien. Ik liet haar wat voorbeelden zien hoe ik het ingedachten had. Zij dacht met mij mee en kwam met voorbeelden die ik eigenlijk nog beter en mooier vond dan die van mijzelf!

Nicolien heeft haar eigen karakteristieke stijl, maar kan zich compleet inleven in de stijl van iemand anders, echt zo knap!

Zij is iemand die met je meedenkt tot in detail, zeer precies is en heel fijn om mee samen te werken!" 


Recensies branding workshop

 

ELS KRONER  

"Wat mij is opgevallen in deze workshop, niet alleen de kennis van Nicolien, en haar oog voor details op kleur, op lettertypes, op het wel of niet combineren, maar vooral in zo’n workshop met zoveel verschillende personen en wensen, haar toepassing daarvan. 

Haar rust bij alle creatieve ideeën. De tijd die ze voor een ieder heeft. De persoonlijke aandacht. Het met je meedenken. Het kunnen luisteren naar wat jij wilt. 

Dat is bij de één die even geen idee heeft of vastloopt, toch de inspiratie “knop” aan te kunnen zetten; en bij de ander die overloopt van de ideeën, helpen daar een structuur en concreter geheel van te maken. Het plezier wat ze daarin heeft, dat voel je en maakt dat je zo heerlijk jezelf kan zijn met je eigen ideeen, wensen en vragen.

Dat iedereen aan het eind van de dag blij naar huis ging met een eigen branding moodbord maakte dat meer dan duidelijk. Een echte aanrader dus!"

 

 

Monique Mik-Kampman   

"Ik heb in een groep een Branding Dag gevolgd die mede door Nicolien werd gehost. Tijdens de dag had Nicolien voldoende aandacht voor ieder individu en ook voor de groep. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik af en toe even uit mijn business mag stappen en er anders naar mag kijken.

Op deze dag o.a. naar kleuren & lettertypes. Nicolien is serieus, kijkt met je mee en heeft (hoe kan het ook anders) juist door met een andere bril te kijken tips waar ik echt iets mee kan." 

 

 

Sandra Hendriks

"Op 14 maart jl. heb ik een brandingsessie van Nicolien bijgewoond. Ik had hier eigenlijk geen verwachtingen bij; ik had immers al een logo en mijn kleuren vond ik ook mooi. Maar wow, wat was dit leuk. Het werken aan een moodboard met tips en trucs van Nicolien. Het is zo mooi geworden! En het heeft er ook voor gezorgd dat ik nu wat meer kleur en wat aanpassingen aan ga brengen op mijn website. Ik vond het een geweldige dag en heb hier mooie inzichten opgedaan."

 


Telephone: (+31)(0)6-24231717

e-mail: info@nicolienfiere.com

KVK-number: 24345378