Ontdek je eigen branding kleuren

Ben je toe aan een re-branding of start je net je bedrijf en wil je je branding op gaan zetten?

Blijf je hangen en kom je er zelf niet uit?

Ik merk dat een hoop ondernemers vastlopen op de kleuren, daarom organiseer ik een livedag “ontdek je branding kleuren”.

Na deze livedag ga je naar huis met een sfeer en keur moodboard en een gerichte kleurenkaart voor je branding. Een ideale briefing voor je logo/website designer of voor jezelf als je zelf aan de slag gaat.

 

Dit kan op een door jouw gekozen locatie (reiskosten 0,19 cent per kilometer) of bij mij in Heinenoord, vlakbij Rotterdam.

De workshop is van 10.00 uur tot circa 16.00 uur met een lunch.

Kosten €97,- (ex BTW) pp.

Maximaal 8 deelnemers

 

Tijdschriften, foambord en kleuren kaart zijn inbegrepen.

 

Ik zou het leuk vinden om je verder te helpen!

Je onvangt vooraf een vragenlijst, zodat we de dag direct gericht kunnen beginnen.


Wist je dat

Producten met 2 of meerdere kleuren eerder verkocht worden dan producten met 1 kleur.

Uit een consumenten onderzoek over koopgedrag noemt 85% van de mensen kleur de meest bepalende factor om iets te kopen. Dit gaat natuurlijk over producten, maar geeft wel aan dat kleur heel belangrijk is. 

Als jouw branding en de kleuren passen bij wie jij bent en past bij het verhaal wat je wil vertellen met je bedrijf, dan trek je de juiste klanten aan.

Je kan maar 1x een eerste indruk maken ;) 


Mijn ervaring

Heerlijk vind ik het om te schuiven met kleuren en om te zien hoe anders het beeld wordt als je de ene kleur als hoofdkleur gebruikt en de andere als accentkleur. Net een kleur erbij of eraf kan echt het verschil maken.

Met mijn mode achtergond is dit ook waar ik iedere nieuwe collectie mee begon, na 16 jaar in de modebranche gewerkt te hebben en 2 tot 4 collecties met meerdere kleurgroepen per jaar te hebben gemaakt, heb ik dus al heel wat kleuren combinaties gemaakt, maar dit blijft mij fascineren.

Datums:

12-02-19

14-03-19 (besloten groep)

02-04-19

07-05-19

 

Ben je business coach en zoek je een mooie aanvulling op je programma voor je klanten? In overleg zijn er andere dagen en locaties in te plannen.

 

Neem contact op om in te schrijven of om een andere datum af te spreken

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 


Telephone: (+31)(0)6-24231717

e-mail: info@nicolienfiere.com

KVK-number: 24345378