BE YOUR BRAND FOTOGRAFIE

Fotografie zoals je bent

Laat jouw authentieke stijl zien!

Foto’s zijn heel bepalend voor de sfeer van je website, social media berichten en je blogs. Het is daarom fijn om een beeldbank op te bouwen. Met een goede beeldbank communiceer je moeiteloos jouw authentieke stijl. Je creëert een online beleving en op die manier kunnen jouw volgers en (potentiële) klanten en goede eerste indruk van jou krijgen.

Every picture tells a story

Maak je branding traject compleet met een fotoshoot passend in jouw stijl.

Ik help je graag met een uitgebreide voorbereiding. Je ontvangt een vragenlijst die we telefonisch bespreken. Ik denk mee welke kleding bij jou past en klopt bij wat je uit wil stralen. Welke locatie en props versterken jouw boodschap. Daarnaast maak ik een shootlist (fotoshootplan, welke beelden heb je nodig), zodat we ontspannen aan de fotoshoot dag kunnen beginnen.

 

Er zijn 3 opties
BE YOUR BRAND basis, hierbij heb je beelden om je website helemaal in branding sfeer te maken en een eerste aanzet voor je social media berichten.
BE YOUR BRAND uitgebreid, hierbij heb je een ruimere keuze aan foto’s, waardoor je langer vooruit kan op je social media kanalen.
BE YOUR BRAND compleet,  ieder seizoen een korte fotoshoot waardoor je een heel uitgebreide en diverse beeldbank opbouwt. Ook ideaal voor als je tussentijds een product of dienst wil lanceren. 

* Bovenstaande prijzen zijn voor als je al een branding traject bij mij gevolgd hebt. Wil je alleen een branding fotoshoot neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.
** Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,29 per kilometer (vanaf Heinenoord).
Voor locaties van meer dan 1 uur rijden vanaf Heinenoord (Hoeksche Waard, net onder Rotterdam) wordt er reistijd in rekening gebracht van €30 per uur.

Enkele voorbeelden van mijn werk

Sensa stijlcoach Anique.

Monique Dekker

VPA Francien

Eva Ghysels

Thuis bij Eef

Elise Visser

OBS het Anker

Portret fotografie

Wil je wel eens een portret foto van jezelf precies zoals je bent?
 Net als bij mijn paper art portretten laat ik ook bij mijn portret fotografie graag de gelaagdheid van de mens zien: wie is de geportretteerde en wat straalt ze uit. 

1 uur fotograferen en 5 bewerkte foto’s in hoge resolutie €97,-