BE YOUR BRAND

Authentieke branding die op jouw lijf geschreven is

Wil jij een authentieke branding die echt bij je past, zodat jouw ideale klant al op emotioneel niveau voor jou kiest?

Wil je weten hoe je professioneel over komt, zonder jouw persoonlijkheid en spontaniteit te verliezen?
Dan is het BE YOUR BRAND traject echt iets voor jou!

Het is tijd dat jij met jouw verhaal zichtbaar wordt!

Je hebt een prachtige missie, je verhaal en aanbod zijn duidelijk en je wil niet meer dat je branding je tegenhoudt om het met de wereld te delen.
Je wilt je onderscheiden in het grote online aanbod, maar je vindt het lastig om professioneel, maar ook persoonlijk en benaderbaar over te komen.
Je bent klaar met maar wat doen en het is tijd voor meer eenheid in jouw uitstraling.
Je wil echt 100% achter je bedrijf staan en vol trots je website en social media door kunnen geven aan potentiële klanten.
Het is tijd om jezelf te laten zien, ook al voelt dat soms een beetje spannend.

Special voor jou als intuïtieve vrouwelijke ondernemer heb ik het BE YOUR BRAND traject ontwikkeld!

  • Een traject waarin jij opzoek gaat naar wat jou authentiek maakt om dat te vertalen naar een branding met diepgang die je raakt. 
  • Geen standaard kleuren palet, maar echt een branding die bij jou past, zodat je jouw bedrijf op een onderscheidende manier kan laten zien.
  • Zodat je branding een weerspiegeling is van wie je bent. Die jou helpt in je zichtbaarheid en je klanten & volgers intuïtief laat voelen dat jij bij hun past, alleen al door de sfeer die jouw branding uitstraalt.

 

Ik neem je stap voor stap mee in deze visuele reis, zodat het voor jou te overzien is en je aan het eind van het traject een duidelijk kader hebt voor al je visuele communicatie.

 

Jij als persoon bent de verpakking van je dienst of product de weerspiegeling van hart en ziel van je merk.

authentieke branding

Wanneer jij een BE YOUR BRAND traject gevolgd hebt…

Weet je wat jou authentiek maakt

Weet je welke kleuren jouw verhaal versterken.

Durf jij jezelf te laten zien, omdat je branding past als een jas.

Heb je een duidelijk kader waaraan je afbeeldingen moeten voldoen, dit geeft rust en zekerheid.

Is jouw branding overal doorgevoerd, het straalt eenheid uit, waardoor mensen je gaan herkennen.

Trek je jouw ideale klanten aan, omdat ze op emotioneel vlak al een connectie met je voelen.

Kan je jezelf op een onderscheidende manier laten zien.

Is het totaal plaatje in balans en past bij wie jij bent, waardoor je er TROTS op bent

BE YOUR BRAND

In 5 stappen naar een branding met diepgang die je raakt.

De 5 stappen die we langsgaan tijdens jouw visuele reis:

1) WAT IS BRANDING Bewustwording wat branding voor je kan doen en hoe het voor jou kan werken.

2) JOUW VERHAAL We gaan jouw verhaal, missie en visie in kaart brengen. Op zoek naar de essentie, het laagje eronder, de kern van wat jou en je bedrijf zo uniek maken. 

3) DE KRACHT VAN KLEUR kleuren bewust inzetten, zodat je op emotioneel vlak kan communiceren met je volgers en (potentiële) klanten.

4) VISUEEL VORMGEVEN Look & feel samenstellen die echt bij jou en je bedrijf past. De fundering van je branding.

5) VERTALEN Jouw sfeer en kleuren vertalen naar beeldmateriaal dat een verlengstuk is van jou. Zodat jouw website en social media echt uitstralen wie jij bent en mensen voelen dat jij bij ze past om mee samen te werken.

Ga je mee op een visuele ontdekkingsreis om kleur en sfeer in beeld te brengen die passen bij jou en jouw missie & visie?

Ik help je graag bij het ontdekken en vormgeven van jouw persoonlijke merkidentiteit, zodat alle puzzelstukjes samen komen en jij jouw ideale klant aan gaat trekken. 

Er zijn 3 BE YOUR BRAND traject opties:

 BE YOUR BRAND KIT, waarbij jij zelfstandig aan de slag gaat met jouw branding. Met behulp van de vragen en opdrachten uit het be your brand (werk)boek verzamel jij de puzzelstukjes die je nodig hebt om tot een herkenbare branding te komen. Inclusief 1 uur 1:1 online advies, zodat je al je vragen kan stellen en je gelijk weet hoe je jouw branding door kan voeren.
BE YOUR BRAND FOR YOU, combinatie van zelf aan de slag met professionele begeleiding. Ik maak een brandmoodboard met de look & feel en kleuren die echt bij jou passen + 1,5 extra 1:1 online advies. Het branding document die je ontvangt is een ideale basis voor je website bouwer of fotograaf. Ook heb je de gelegenheid om een maand lang al je vragen te stellen over hoe je jouw branding toe kan passen.
BE YOUR BRAND TO THE MAX,  Een traject van circa 3 maanden. We gaan samen op een visuele reis met een totaal branding pakket die echt past bij wie je bent als eindresultaat. Voor dit traject hebben we eerst een intake gesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is.

* Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen neem dan contact met me op via info@nicolienfiere.com
** Pakketten zijn uit te breiden met, extra social media templates, interieur styling in sfeer van branding, event styling, product ontwerp (denk aan cadeautjes voor je klant of goodiebag) Ik hoor graag wat je wensen zijn en ik maak een prijs op maat.

Deze ondernemers gingen je voor

Irene Janssen

“Het leek wel alsof ze in mijn hoofd kroop om er mijn ideeën en beelden uit te halen … om ze vervolgens nog spetterender op papier te zetten! Ik weet zeker dat mijn klanten en potentiele klanten nu een perfect beeld krijgen van wie ik ben en wat ze van mij kunnen verwachten.” 

Marije Steur

“Nicolien ziet wie je bent, kijkt wat past en wat vooral niet past. Het mag echt ontstaan onder haar vleugels. Het is zoveel meer dan alleen je website, het is wie je wilt laten zien naar buiten. Wanneer je je personal branding helder hebt, is echt een feestje!”

 

Monique Dekker

“Binnen no time wist Nicolien wat ik bedoelde. Ze luisterde aandachtig en wist direct een nauwkeurige samenvatting te maken, ik had echt het gevoel dat ik begrepen werd. Ik was aangenaam verrast door de supersnelle vertaling van wat ik wilde naar een daadwaarkelijk ontwerp wat ik ook nog direct mooi vond. Nicolien heeft een superscherp oog voor details en adviseerde als een ware expert op haar vakgebied, en toch met alle respect voor wat ik wilde.”

Anique van Kooij

“Nicolien maakte de prachtige foto’s voor mijn website. Ik had een bepaalde sfeer voor ogen hoe deze eruit moest zien. Ik liet haar wat voorbeelden zien hoe ik het in gedachten had. Zij dacht met mij mee en kwam met voorbeelden die ik eigenlijk nog beter en mooier vond dan die van mijzelf!

Nicolien heeft haar eigen karakteristieke stijl, maar kan zich compleet inleven in de stijl van iemand anders, echt zo knap!

Ze is iemand die met je meedenkt tot in detail, zeer precies is en heel fijn om mee samen te werken.”

Een passende personal branding geeft je een professionele, geloofwaardige en herkenbare uitstraling. Dit zal vertrouwen uitstralen naar (potentiële) klanten en het geeft jezelf rust en duidelijkheid als je een kader hebt waaraan je visuele communicatie moet voldoen.

Laat jouw authentieke stijl ook zien in je branding fotoshoot

Veel gestelde vragen

Welk traject past het beste bij mij?

Ik kijk graag met je mee welk traject voor jou het beste geschikt is. Vraag via info@nicolienfiere.com een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

BE YOUR BRAND for you & BYB to the max: circa 2 uur om de vragen uit het boek te beantwoorden (afhankelijk hoe ver je bent in je business, ben je nog zoekende dan kost het iets meer tijd). Inspiratie verzamelen circa 2 uur, maar kan je zo uitgebreid maken als je zelf wil (doel hiervan is om mij in beeld te laten zien waar je van houdt, ik ga er daarna verder me aan de slag).

BYB for you: 2,5 uur voor 1:1 Zoom gesprekken.
BYB to the max: circa 4,5 uur voor 1:1 Zoom gesprekken. 

En in je hoofd zal je er tussendoor ook nog wel even mee bzig zijn ? In de periode dat het traject loopt mag je me tussendoor alle vragen stellen. via mail of app.

Mijn aanbod is nog niet helemaal duidelijk, kan ik dan al aan mijn branding beginnen?

Zeker! Jouw branding reis kan je ook helpen om meer duidelijkheid te krijgen in wat je echt wilt.  Zeker in combinatie met 1:1 komen we echt tot de kern.

Ik haal nu al mijn omzet, dus wat is de meerwaarde om met mijn branding aan de slag te gaan?

Als je branding echt past bij wie je bent wordt het nog makkelijker om de juiste klanten aan te trekken. Omdat ze jou al voelen door wat je online uitstraalt terwijl ze jou nog nooit ontmoet hebben. Kwaliteit van de klanten gaat omhoog,  jouw ideale klant wordt veel meer aangesproken.

Ik ben niet creatief is de BE YOUR BRAND kit dan iets voor mij?

Zeker! Ik neem je stap voor stap mee in het proces om alle puzzelstukjes te verzamelen die nodig zijn om een authentieke branding te creëren. Ook leg ik in het boek duidelijk uit hoe je dit visueel kan vertalen. Dus ook als niet creatieveling gaat dit je lukken!

Kan ik in termijnen betalen?

Be your brand for you kan in 2 termijnen van €487,- ex BTW betaald worden
Be your brand to the max kan in 3 termijnen van €957,- ex BTW betaald worden. Stuur me even een berichtje via info@nicolienfiere.com als je hier gebruik van wilt maken.