Algemene voorwaarden

Verkoopvoorwaarden
Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen die op deze website worden gedaan, alle bestellingen die u plaatst en alle overeenkomsten die tussen ons worden gesloten met betrekking tot de producten en diensten die op deze website worden aangeboden.

Vervoer en ophalen
Al mijn paper arts worden zorgvuldig ingepakt en verzonden via postNL met track and trace nummer. Houd er rekening mee dat een originele paper art niet kan worden vervangen als er een ongeluk tijdens transport optreedt. Je kan een paper art ook ophalen in Heinenoord.

Belastingen
Belastingen en andere toeslagen die niet in de totaalprijs zijn vermeld, kunnen van toepassing zijn op internationale zendingen.

Andere
Ik behoud het recht voor om elke bestelling te weigeren of te annuleren. In dat geval is uw enige verhaal de teruggave van door u betaalde bedragen met betrekking tot een dergelijke bestelling (indien van toepassing).

Gebruiksvoorwaarden
Het is niet toegestaan ​​om: de website of een productafbeelding, productvermelding, productbeschrijving, prijs, paginalay-out, paginaontwerp, handelsimago, handelsmerk, logo of andere inhoud (“Website-inhoud) te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen of anderszins exploiteren. “) voor commerciële doeleinden, tenzij uitdrukkelijk vermeld. Alle website-inhoud is ons eigendom en wordt beschermd door internationale auteursrechtwetten. De aankoop van een product geeft de koper geen enkel auteursrecht of ander intellectueel eigendomsrecht op het product.