Ik help jou als intuïtieve vrouwelijke ondernemer met een authentieke branding die op jouw lijf geschreven is, zodat mensen al op emotioneel niveau voor jou kiezen.

Ga je mee op een visuele ontdekkingsreis om kleur en sfeer in beeld te brengen die passen bij jou en jouw missie & visie?

Ben je klaar met aan modderen en toe aan de volgende stap naar een proffesionele uitstraling?

Wil je echt 100% achter je bedrijf staan en wil je meer structuur en duidelijkheid?

Dan is het tijd voor THE NEXT LEVEL!

Je bent echt niet de enige die het lastig vindt. Ik help je graag om een authentieke personal branding te creëren, zodat je een gevoel over kan brengen waar je volgers zich in kunnen herkennen. Zodat het op emotioneel vlak contact kan maken met je (potentiele) klanten en dus ook jouw ideale klant aanspreekt.

Het is tijd dat jij met jouw verhaal zichtbaar wordt!

Herken jij je hierin?

 • Je verhaal is duidelijk, maar vindt het moeilijk om dat te vertalen naar beeld, zodat het voor je volgers duidelijk is wie je bent en wat je doet?
 • Je wil weten welke kleuren jouw verhaal versterken? 
 • Je wil weten welke look & feel past bij jouw persoonlijkheid en jouw missie & visie, waardoor je een kader hebt voor al je visuele communicatie? 
 • Je wilt wel kleur gebruiken, maar bent bang dat het schreeuwerig over komt. 
 • Je wil professioneel overkomen, maar ook persoonlijk en benaderbaar.
personal branding

BE YOUR BRAND

In 5 stappen naar een branding met diepgang die je raakt.

Ik help je graag via mijn BE YOUR BRAND methode. De 5 stappen die we langsgaan tijdens jouw visuele reis:

1) WAT IS BRANDING Bewustwording wat branding voor je kan doen en hoe het voor jou kan werken.

2) JOUW VERHAAL We gaan jouw verhaal, missie en visie in kaart brengen. Op zoek naar de essentie, het laagje eronder, de kern van wat jou en je bedrijf zo uniek maken. 

3) DE KRACHT VAN KLEUR kleuren bewust inzetten, zodat je op emotioneel vlak kan communiceren met je volgers en (potentiële) klanten.

4) VISUEEL VORMGEVEN Look & feel samenstellen die echt bij jou en je bedrijf past. De fundering van je branding.

5) VERTALEN Jouw sfeer en kleuren vertalen naar beeldmateriaal dat een verlengstuk is van jou. Zodat jouw website en social media echt uitstralen wie jij bent en mensen voelen dat jij bij ze past om mee samen te werken.

Vertaal jouw visie, werkwijze en persoonlijkheid naar een merkbeleving en laat iedereen ervaren en zien waar jij voor staat!

Stel je eens voor dat …

 • Je jouw bedrijf op een onderscheidende manier laat zien
 • Je voor jezelf een duidelijk kader hebt waarbinnen je kan werken

 • Mensen je gaan herkennen en daardoor onthouden

 • Je op gaat vallen tussen je concurrenten

 • Je op al je kanalen dezelfde look & feel uitstraalt

 • Je zonder woorden een gevoel over kan brengen

Een passende personal branding geeft je een professionele, geloofwaardige en herkenbare uitstraling. Dit zal vertrouwen uitstalen naar (potentiele) klanten en het geeft jezelf rust en duidelijkheid als je een kader hebt waaraan je visuale communictaie moet voldoen.

Branding is hoe mensen zich voelen bij en denken over jouw business.

Zelf aan de slag?

Dan heb ik iets leuks voor jou!

Het BE YOUR BRAND boek. In 5 stappen naar een unieke persoonlijke branding. De inhoud van een complete cursus samengevoegd in een handzaam (werk)boek. In het boek leg ik je stap voor stap uit hoe jij je persoonlijkheid door kan voeren in je branding. Doormiddel van praktische opdrachten en uitgebreide vragenlijsten over jou & je bedrijf verzamel jij de puzzelstukjes die je nodig hebt om tot een herkenbare branding te komen. Ik leg je de kracht van kleur uit, vertel hoe je jouw look & feel kan vormgeven en ik neem je mee hoe je jouw branding fotoshoot het beste voor kan bereiden. Dit alles wordt afgewisseld met kleurrijke beelden.

 Jij als persoon bent de verpakking van je dienst of product de weerspiegeling van hart en ziel van je merk.

Wil je eerst een voorproefje zien?

Download dan mijn gratis werkboek. Je krijgt een inkijkje in mijn  BE YOUR BRAND boek en doormiddel van de branding check kan je kijken waar je staat met je branding.

* Je wordt automatisch ingeschreven op mijn nieuwsbrief lijst bij het aanvragen van het miniwerkboek. Uitschrijven kan op ieder moment.

 Met mij werken

Ik help je graag bij het ontdekken en vormgeven van jouw persoonlijke merkidentiteit, zodat alle puzzelstukjes samen komen en jij jouw ideale klant aan gaat trekken. Ben jij de ondernemr die klaar is om echt stappen te gaan zetten en je te onderscheiden? Ik heb 3 pakketten samengesteld om met mij te werken

Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten. Pakketten zijn uit te breiden met logo ontwerp, grafische elementen, extra templates, interieur styling in sfeer van branding, event styling, product ontwerp (denk aan cadeautjes voor je klant of goodiebag) Ik hoor graag wat je wensen zijn en ik maak een prijs op maat

Ervaringen

“Wat gaaf om met zo’n top-pro als Nicolien te mogen werken! 

Nicolien is echt een alles-kunner! Het leek wel alsof ze in mijn hoofd kroop om er mijn ideeën en beelden uit te halen … om ze vervolgens nog spetterender op papier te zetten! 

Al vanaf de eerste opzet wist ik gewoon dat het al goed was … dus het kon alleen nog maar beter worden. Ook de stylist voor de fotoshoot was echt onder de indruk van het mooie beeld dat Nicolien had neergezet. Dat maakte haar werk en dat van de fotograaf ook weer makkelijker.

Nicolien gaat echt tot het gaatje en ze is pas tevreden als jij dat bent.

Het resultaat was een fotoshoot waarin de stijl voor mijn nieuwe branding helemaal tot uiting kwam. Ik weet zeker dat mijn klanten en potentiele klanten nu een perfect beeld krijgen van wie ik ben en wat ze van mij kunnen verwachten. 

Niet aarzelen dus als je twijfelt om met Nicolien te werken, want ze heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!”

Irene Janssen

1:1 branding traject

“Lange tijd ben ik op zoek geweest naar iemand die voor mij een logo kon ontwerpen waarin de passie voor hoge schoenen terug zou komen. Eindelijk werd ik door mijn VA doorverwezen naar Nicolien Fiere. Op dat moment was ik net bezig met een rebranding van huisstijl en kleuren. Binnen no time wist Nicolien wat ik bedoelde en dezelfde dag ontving ik een drietal ontwerpen. Een dag later had ik een voorstel voor een kleurenpallet in de mail. Ik was aangenaam verrast door de snelheid én door de supersnelle vertaling van wat ik wilde naar een daadwaarkelijk ontwerp wat ik ook nog direct mooi vond. De doorslag om met Nicolien te gaan werken kwam tijdens ons kennismakingsgesprek. Nicolien luisterde aandacht en wist direct een nauwkeurige samenvatting te maken van mijn idee waardoor ik het gevoel had dat ze echt begreep wat ik wilde. De samenwerking was geweldig. Nicolien heeft een superscherp oog voor details en adviseerde als een ware expert op haar vakgebied, en toch met alle respect voor wat ik wilde. Daardoor nam ik bijna al haar adviezen één op één over. Ik beveel Nicolien van harte aan. Behalve dat ze een superleuke vrouw is om mee te werken is zij aboluut een expert!”

Monique Dekker

1:1 branding traject

“Nicolien maakte de prachtige foto’s voor mijn website.

Ik had een bepaalde sfeer voor ogen hoe deze eruit moest zien. Ik liet haar wat voorbeelden zien hoe ik het ingedachten had. Zij dacht met mij mee en kwam met voorbeelden die ik eigenlijk nog beter en mooier vond dan die van mijzelf!

Nicolien heeft haar eigen karakteristieke stijl, maar kan zich compleet inleven in de stijl van iemand anders, echt zo knap!

Zij is iemand die met je meedenkt tot in detail, zeer precies is en heel fijn om mee samen te werken!” 

 

Anique van Kooij

Branding fotografie

** Copyright melding **

Alle afbeeldingen van Nicolien Fiere worden beschermd door de auteurswet.

Reproductie, afdrukken en distributie van afbeeldingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verboden.