Hersenen reageren op kunst zoals op liefde ❤️

Kijken naar kunst kan een mens even gelukkig maken als een geliefde in de ogen staren, zo blijkt uit een Brits onderzoek. Wanneer proefpersonen naar schilderijen keken die ze zelf het mooist vonden, verhoogde de bloedstroom met 10%

Een extra reden om kunst in huis te halen!

Met mijn paper art producten wil ik je op een toegankelijke manier kennis laten maken met kunst.  Ik wil je stimuleren om je leven door andere ogen te bekijken en een positief gevoel uit de dag te laten halen
Ik heb 2 nieuwe producten ontworpen die je daarbij helpen.

Paper art planner

Hou jij ook zo van overzicht en structuur?
Ik heb een planner (datumloze agenda) ontworpen die je gaat helpen om het overzicht te houden. Je zal merken dat dit meer rust zal geven.
De A4 paper art planner heeft een duidelijk weekoverzicht waar er genoeg ruimte is om je afspraken te noteren op de juiste tijden en je dagtaken in te plannen, je week to do lijstje bij te houden en er is genoeg ruimte om je dromen, wensen en doelen op te schrijven. Iedere maand een andere paper art en een inspirerende quote. Ik wil je stimuleren om je leven door andere ogen te bekijken en een positief gevoel uit de dag te laten halen. Het is een combinatie van agenda, planner, notitieboekje en dagboek.
Door de ringband blijft de hij mooi open liggen.
Je kan kiezen uit twee verschillende paper art covers. 

 

carddeck
Om de planner optimaal te gebruiken heb ik een leuke samenwerking met Marjolein, koop je een planner dan kan je een masterclass plannen bij haar volgen.

 

Droom, creëer, plan en reflecteer. 

Persoonlijkheid is voor de mens wat geur is voor een bloem 

carddeck

Inspiratiekaarten

Deze heb ik gemaakt om je te inspireren, om er kracht uit te halen en om je een positief gevoel te geven.
24 kleurrijke kaarten van 14,8 x 10,5 cm die je helpen om je leven door andere ogen te bekijken. Kies een kaartje die bij je stemming past, zet de kaart in de houder die erbij zit en laat je er de hele dag door inspireren!
Gewoon om naar te kijken, er even bij stil te staan of over te praten.
Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander.

 

inspiratiekaarten

** Copyright melding **

Alle afbeeldingen van Nicolien Fiere worden beschermd door de auteurswet.

Reproductie, afdrukken en distributie van afbeeldingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verboden.