Kan je wel wat ontspanning gebruiken?

Dan heb ik een leuk pakket voor je samengesteld. Een DIY paper art pakket, lekker zelf thuis aan de slag en even uit de waan van de dag.

Ik ben begonnen met het maken van paper arts als ontspanning, mijn hoofd staat altijd aan. Het maken van een paper art geeft mij echt rust. Heerlijk, nergens anders aan denken, behalve aan welke kleuren mooi combineren. Je moet je net genoeg concentreren waardoor er geen ruimte is voor andere dingen in je hoofd. Die rust en ontspanning wil ik jou ook graag laten ervaren.

Ik heb een handleiding voor je gemaakt, waarin ik stap voor stap uitleg hoe je van een leeg canvas  je eigen meesterwerk kan maken en alle benodigdheden voor je verzameld in een pakket.

Ook al ben je niet creatief, dit gaat je lukken!

DIY paper art pakket is ook heel geschikt om samen met je kind(eren) te doen.

Even uit je hoofd door creatief bezig te zijn

Ook leuk om cadeau te geven in deze tijd!
Ik pak het leuk in en schrijf er een persoonlijk kaartje bij.
Laat in de comments de tekst voor het kaartje weten en kies voor ander afleveradres.