SOUVENIRS VS SYMBOLIEK

Van je vakantie neem je vaak een souvenir mee, die je vervolgens een mooi plekje in je huis geeft. Dit geeft persoonlijkheid aan je interieur. Als je met je personal branding aan de slag gaat, is het ook mooi om te kijken naar wat er voor jou een symbolische waarde heeft. Als je dit subtiel in je branding weet te verwerken, geeft dit echt eigenheid in je uitstraling net als die souvenir in je huis. 

Door gebruik te maken van symboliek in je personal branding, kan jij je uitstraling nog krachtiger maken en je onderscheiden van je concurrenten. Met symboliek kan je op meerdere lagen communiceren met je klanten. Mensen zullen het niet gelijk zien, maar voelen wel dat dit heel erg eigen is en bij jou past. Je kunt nog meer verbinding maken met je klanten als je het verhaal achter je symboliek met ze deelt, ze leren je dan nog beter kennen. Dat is belangrijk, want mensen kopen liever producten of diensten van iemand waarvan ze het gevoel hebben dat ze die persoon ook echt een beetje kennen.

 

‘Ik ga voor echtheid en diepgang, maar wel in een mooi jasje’

 

In mijn paper arts maak ik ook vaak gebruik van symboliek, dit zie je niet altijd gelijk, maar doordat alles op elkaar is afgestemd is het een visueel totaalplaatje dat in balans is. Ik vind het heerlijk om kleur- en structuurcombinaties te maken en om op deze manier visueel een gevoel over te brengen. Super leuk om andere daarvan mee te kunnen laten genieten doormiddel van mijn paper art en om online ondernemers te helpen bij het visueel vertalen van hun verhaal #personalbranding.

OOG
In zowel mijn branding als in mijn paper arts zijn ogen erg belangrijk.

Je ogen zijn de weerspiegeling van je ziel, ik kijk graag naar wie jij bent en dan het liefst net een stukje dieper dan je in eerste instantie laat zien om daar een echte persoonlijke visuele vertaling van te maken.

Het oog staat ook symbool voor hoe ik mijn werk benader; ik heb oog voor detail, maar zie ook het grote geheel.

Ik daag je uit om ook eens te kijken naar wat voor jou een persoonlijk waarde heeft en hoe je dit visueel kan laten zien, in je branding of interieur. Het lijken misschien twee heel verschillende dingen, maar in beide gevallen geeft het eigenheid en laat het zien wie je bent.

Welk souvenir of symbool vertelt iets over jou?